Vi skapar framgångsrika medarbetare och chefer

En plattform som hjälper dig att arbeta smartare

Våra produkter

PulsMeter

Med PulsMeter kan du mäta en gång om året eller varje vecka. Du bestämmer själv.

Men om inte chefen vet vad hen ska göra med all data och alla åsikter och om inte medarbetarna också tar ansvar, då kommer inget att förbättras.

PulsMeter coachar medarbetarna att ta ansvar och hjälper chefen att fokusera på rätt saker för ökat engagemang och ökat affärsresultat.

OsaMeter

Sedan 31 mars 2016 är OSA (Organisatorisk och social arbetsmiljö 2015:4) som föreskrift ett lagkrav som arbetsgivarna måste följa i sin verksamhet oavsett bransch

OSAMeter hjälper din organisation att snabbt ta tempen på var ni befinner er kopplat till kraven i föreskriften, och dessutom ger OSAMeter er en tydlig handlingsplan som ni enkelt kan följa upp med konkreta åtgärder.

ChangeDriver

Förändringar i sig är ingenting nytt. De har funnits i alla organisationer i alla tider, men vi lever i en föränderlig samtid där globalisering och digitalisering ökar tempot i samhället och samtidigt bidrar till en ökad generell komplexitet såväl som konkurrens.

ChangeDriver hjälper projekt att kontinuerligt mäta hur projektarbetet och förändringen faktiskt upplevs och inte minst efterlevs.

Puls Custom

Pulsplattformen är enkel att anpassa med egna frågor och egna index. Bygg vidare på våra standardpaket eller gör helt egna. Plattformen är flexibel och vi hjälper dig så att du får en produkt efter dina behov.

Kontakta oss! Vi lyssnar gärna på vad du är ute efter och kan berätta mer om vad Pulsplattformen kan göra för dig.

Att jobba med medarbetarengagemang ska vara enkelt och användarvänligt. Det är det alltid hos oss!

Oavsett vilken produkt du väljer så får du alltid smarta funktioner som gör det enkelt för dig att skapa framgångsrika medarbetare och chefer.

Enkelt att hantera

Det är enkelt att hantera organisationer och undersökningar i Pulsplattformen.

OSAMeter
Pulsande och coachande medarbetarundersökning

Enkelt att använda

Det är enkelt och roligt att använda Pulsplattformen. Vårt användarvänliga gränssnitt är enkelt att förstå och vår support står alltid redo för eventuella frågor.

Enkla och smarta analyser

Oavsett hur du vill använda plattformen så finns våra algoritmer och analysmotorer där för dig så att du så snabbt och enkelt som möjligt kan agera på det som är viktigast för just dig.

Analysmotor puls

Vi valde att arbeta med Puls Solutions och deras engagemangsplattform för att ge oss ett verktyg i hur vi arbetar med våra medarbetares välmående och engagemang. Plattformen är väldigt enkelt att använda och ger cheferna tydliga prioriteringar i vad som är viktigast att arbeta med för just deras grupp

Martina Strand, HR Chef HTH Kök