Pulsᐩ för energibranschen

Med Pulsᐩ skapar du rätt förutsättningar för en bra arbetsmiljö för dig som jobbar inom energibranschen. Effekterna av att arbeta med Pulsᐩ ger er medarbetare och chefer som mår bättre, jobbar säkrare och är mer produktiva. 

Pulsᐩ för energibranschen Med Pulsᐩ skapar du rätt förutsättningar för en bra arbetsmiljö för dig som jobbar inom energibranschen. Effekterna av att arbeta med Pulsᐩ ger er medarbetare och chefer som mår bättre, jobbar säkrare och är mer produktiva.
Pulsᐩ Solution - Energi

Proaktivt arbetsmiljöarbete

Det är slut med medarbetarundersökningar där man bara får tycka en massa. När väl frågan är ställd, så är minst hälften kvar då det är dialogen inom teamen som är stället där det verkligen händer. Pulsᐩ fångar upp styrkor och möjligheter i tid och talar dessutom vad och hur man ska agera innan det är för sent.

Pulsᐩ Solution - Energi

Kontinuerlig dialog

Kontinuerlig mätning och dialog kring resultaten bidrar till ett större engagemang och delaktighet i den gemensamma arbetsmiljön. Det skapar också möjlighet att ha ett samtal om frågorna inom respektive team istället för att det fastnar i toppen av företaget.

Pulsᐩ Solution - Energi

Ständiga förbättringar

Jobbar du inom energibranschen så är du redan vad vid att arbeta med kontinuerliga förbättringar. På samma sätt jobbar man i Pulsᐩ med små kontinuerliga steg framåt. Pulsᐩ coachar medarbetare, team och ledare till åtgärder och beteendeförändringar som verkligen gör skillnad.

“Åtgärder och beteendeförändringar är inte något som bara chefen ska göra, utan vi som grupp tillsammans. Det blir ingen förändring om inte medarbetarna är med" På Nacka Energi menar man att en kontinuerlig mätning och dialog kring resultaten bidrar till ett större engagemang och delaktighet i den gemensamma arbetsmiljön. Nacka Energi valde att arbeta med Pulsᐩ för att bättre involvera medarbetarna och vara mer proaktova i arbetsmiljöarbetet.

Kunden berättar

“Åtgärder och beteendeförändringar är inte något som bara chefen ska göra, utan vi som grupp tillsammans. Det blir ingen förändring om inte medarbetarna är med"

På Nacka Energi menar man att en kontinuerlig mätning och dialog kring resultaten bidrar till ett större engagemang och delaktighet i den gemensamma arbetsmiljön.  Nacka Energi valde att arbeta med Pulsᐩ för att bättre involvera medarbetarna och vara mer proaktova i arbetsmiljöarbetet.

Vill du prata med en av våra branschexperter?

Vi finns här för dig! Att komma till insikt och förstå hur långt din organisation kommit i hur man arbetar med personalens prestation och välmående är det första steget. Fyll i dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss.

Lägre säkerhetsincidenter

0%

0 100%

Lägre kvalitetsdefekter

0%

0 100%

Högre produktivitet

0%

0 100%
Rulla till toppen