fbpx

Bli en bättre ledare och chef med guider från Pulsᐩ Solutions

Ladda ner gratis

10 sätt för dig som chef att öka medarbetarengagemang

Den ultimata guiden för ledare som vill öka medarbetarengagemang och välmående i sitt team.

Poster med 7 tips som gör dig till en fantastisk ledare

Ladda ner vår poster, häng upp den på väggen och bli påmind varje dag.

Så bygger du effektiva team

På många arbetsplatser förändras sättet som man arbetar på, från att vara individbaserat till mer teambaserat. Många menar också att man åstadkommer bättre prestationer genom att arbeta teambaserat. I denna guide hjälper vi dig att skapa rätt förutsättningar för att ditt team ska kunna prestera på bästa sätt.

Så ökar du ditt teams prestation

När du har satt ihop ditt team vill du såklart att ni ska prestera på bästa sätt. Här är en guide som beskriver hur du ökar prestationen i ditt team.

Bli mer effektiv genom riktiga pauser

Ladda ner vår guide som hjälper dig med dagliga vanor som gör dig mer engagerad och mindre stressad. Vi beskriver även en enkel metod för att öka din effektivitet.

Så håller du korta en-till-en möten

Korta en-till-en möten mellan chef och medarbetare är bland det kraftfullaste verktyget som finns för att skapa bra förutsättningar för ett högt medarbetarengagemang. Här hittar du en guide som ger dig värdefulla tips till att lyckas med dina en-till-en möten.

Så leder du på distans

Kanske har du medarbetare som jobbar hemma eller på annan ort, kanske t.o.m i ett annat land? Att leda på distans kan skapa en hel del utmaningar. Här hittar du konkreta tips och inspiration på hur du som ledare kan leda medarbetare som arbetar hemma och på distans.

Så håller du kick off på distans

Även om du leder team på distans så kan du hålla en grym kick off som skapar engagemang i ditt team. Ladda ner vår guide som ger dig värdefulla tips på hur du håller en kick off på distans.

Bygg starka relationer på distans

Ladda ner vår guide för hur du kan dra nytta av distansarbete och bygga starkare relationer med dina medarbetare. Konkreta tips och aktiviteter som du kan börja arbeta med direkt