fbpx

Inspelat webinar och inspirationsföreläsning 

Jobba med inkludering på riktigt

Inkludering på riktigt – en inspirationsföreläsning. ”Hen är ju helt dum i huvet – eller vår tids superkraft?” Delta i vårt webinar tillsammans med Lotta Peterson – konsult och föreläsare. 
Lotta Peterson

Tänk om era ledare och medarbetare var oförmögna att stressa, emotionellt filterlösa och dessutom inte kunde ljuga? Hur skulle det påverka ert arbete? Vad skulle hända?

Lotta har en dotter som har diagnosen autism (NPF) En dotter som lärt henne mycket som hon har nytta av privat -men som framförallt haft avgörande betydelse i hennes yrkesliv. Dessa lärdomar, erfarenheter och framförallt pedagogik, delar nu Lotta med sig av i etta webinar.

– De paralleller jag sett, gällande exempelvis exkludering/mobbing, värderingar/normer/beteenden på arbetsplatser, mellan arbetsliv och vad som sker i min dotters vardag, är slående. Dock är min dotter rejält mycket bättre på att hantera allt – av den enkla anledningen att hon är genuin, eller ”autentiskt” som vi gärna pratar om när det gäller ledarskap eller självledarskap.

– Vi ”odiagnostiserade” har så otroligt mycket att lära av det som vi gärna refererar till som ”olikheter”, säger Lotta Peterson.

Så här säger föreläsaren Christer Olsson om Lotta;
”När jag lyssnade på Lotta insåg jag att det här är ”viktigt på riktigt” och det hon bidrar med är något alla bolag och organisationer som arbetar med ”inkludering och mångfald” borde lyssna på.
Hennes röst är unik, ärlig, insiktsfull och framförallt inspirerande! Tänk att det kan vara så enkelt att inkludera – på riktigt!”
Christer Olsson, föreläsare´

Varför ska du delta i vårt webinar?

– Om att bli sedd, hörd och bekräftad utifrån vem man är, oavsett bakgrund och förutsättningar. Den största fallgropen gällande inkludering är vår tro på att vi är inkluderande.

Vad händer om vi tillämpar samma pedagogik och förhållningssätt som Lotta gör privat som ”funkis-förälder” – i yrkeslivet / på jobbet?
Och hur kan vi alla använda samma pedagogik när vi möter personer från olika bakgrunder och förutsättningar…eller varför inte på vem som helst, oavsett?

Tillsammans går vi igenom pedagogiken och alla får med sig enkla verktyg som kan omsättas omgående till praktik!

Om Lotta
Lotta har en lång och gedigen erfarenhet från både stora och små bolag inom den privata sektorn, den kommunala och inte minst av att arbeta globalt.
Hon arbetar med ledarskaps- och kommunikationsträning, performance consulting och föreläser även inom marknadsföring, branding, storytelling, försäljning etc.