Se vårt inspelade webinar:

Få dig och ditt team att må och prestera bättre med hjälp av hjälten inom dig

Ett webinar om psykologiskt kapital med Stefan Söderfjäll 

En hjälte vi alla har inom oss som på olika sätt hjälper oss att må och prestera bättre

  • Händer det att du tycker att det känns lite svårt att se hoppfullt på tillvaron? 
  • Finns det tillfällen då du skulle vilja känna dig lite säkrare på dig själv? 
  • Vad är det som gör att vissa människor tycks kunna resa sig efter den ena efter den andra motgången i livet? 
  • Ser du oftast glaset som halvtomt eller halvfullt? 

Dessa frågor handlar var och en om olika komponenter av det som i forskningen går under namnet psykologiskt kapital. Psykologiskt kapital brukar ibland beskrivas som HERO-modellen på sitt ursprungsspråk vilket väldigt väl sammanfattar vad det handlar om.

Det är den hjälte vi alla har inom oss som på olika sätt hjälper oss att må och prestera väl och att hantera livets svårigheter.

Likt andra former av kapital kan dessa mentala styrkor med rätt investeringar växa sig starkare och därmed hjälpa oss att fungera väl i livets alla arenor.

Varför ska du se vårt webinar?

Vi har bjudit in Stefan Söderfjäll till detta webinar. 

Stefan är fil. Dr i psykologi och har sedan 90-talets slut ägnat sig åt att förmedla vetenskap som går att använda för att göra tillvaron lite bättre för människor i olika sammanhang. Han har skrivit ett tiotal böcker, är en flitigt anlitad föreläsare och landets främsta expert på psykologiskt kapital. Under 2021 var han nominerad till Stora Talarpriset, det pris som årligen delas ut till landets bästa talare.

I detta webinar får du veta mer om vad psykologiskt kapital är för något, vilka dess viktigaste beståndsdelar är, hur du konkret kan utveckla det och hur det kan hjälpa dig och ditt team att må och prestera bättre. 

Rulla till toppen