Pulsᐩ för bank och finans

Stolta medarbetare och nöjdare kunder. Det är några av effekterna som man får, när man inom bank- och finansbranschen jobbar med Pulsᐩ som plattform för att utveckla team och ledare. 

Pulsᐩ för bank och finans Stolta medarbetare och nöjdare kunder. Det är några av effekterna som man får, när man inom bank- och finansbranschen jobbar med Pulsᐩ som plattform för att utveckla team och ledare.
Pulsᐩ Solution - Banker

Gör medarbetarna delaktiga

Att vara delaktig är en viktig del för att känna sig engagerad. Pulsᐩ blir en del av en helhet när man jobbar med att skapa delaktiga medarbetare. Man får tycka till men coachas också till vad man själv kan göra för att förbättra sitt eget och sitt teams välmående.

Pulsᐩ Solution - Banker

Driver aktivt medarbetarskap

Aktivt medarbetarskap och ett bra ledarskap är viktiga nycklar hos en bank för att få och behålla kunder såväl som medarbetare. Pulsᐩ driver ett aktivt medarbetarskap och cheferna coachas i hur de kan utveckla de områden som de behöver inom sitt ledarskap.

Pulsᐩ Solution - Banker

Skapar stolta medarbetare

Låt kunden mötas av stolta medarbetare som mår och presterar bra. Pulsᐩ hjälper dig att kontinuerligt jobba med att driva beteenden som ger värde både för ert team och för era kunder. Det blir supertydligt att alla medarbetare är ansvariga för sitt eget och teamets välmående: vad kan "jag" bidra med för att göra det bättre för alla.

”Den stora skillnaden som vi arbetar nu, är att i Pulsᐩ blir medarbetarna delaktiga på ett helt annat sätt och man coachas till att ta eget ansvar" Med en svarsfrekvens på över 90% i pulsmätningarna under de senaste 3 åren, kan Sparbanken Syd konstatera att medarbetarna vill vara med och vara delaktiga i hur man mår och presterar bättre på jobbet. Pulsmätningarna blir inte bara en rapportering utan Puls+ är ett verktyg att jobba med för medarbetaren, chefen och organisationen där det blir enkelt för alla att förstå vad man bör göra och hur man själv kan vara med och bidra.

Kunden berättar

”Den stora skillnaden som vi arbetar nu, är att i Pulsᐩ blir medarbetarna delaktiga på ett helt annat sätt och man coachas till att ta eget ansvar"

Med en svarsfrekvens på över 90% i pulsmätningarna under de senaste 3 åren, kan Sparbanken Syd konstatera att medarbetarna vill vara med och vara delaktiga i hur man mår och presterar bättre på jobbet. Pulsmätningarna blir inte bara en rapportering utan Puls+ är ett verktyg att jobba med för medarbetaren, chefen och organisationen där det blir enkelt för alla att förstå vad man bör göra och hur man själv kan vara med och bidra.

Vill du prata med en av våra branschexperter?

Vi finns här för dig! Att komma till insikt och förstå hur långt din organisation kommit i hur man arbetar med personalens prestation och välmående är det första steget. Fyll i dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss.

Högre lönsamhet

0%

0 100%

Högre kundlojalitet

0%

0 100%

Lägre personalfrånvaro

0%

0 100%
Rulla till toppen