Så håller du kick off på distans

kick off på distans

Håll er kick off på distans och kickstarta höstens arbete tillsammans

Många organisationer planerar ofta in en kick off med sina medarbetare på vår och höst. Då fler och fler arbetar på distans är det viktigt att även få med dessa medarbetare även om de inte kan närvara på en fysisk kick off.

Här är några tips som du kan tänka på och vi länkar även till en komplett guide som du kan ladda ner här 🙂

olika orsaker:

Varför ska ni ha en kick off?

Fundera först på vad syftet ska vara med er kick off? Är det att skapa samhörighet i gruppen? Är det att komma igång med höstens arbete? Vad är ert syfte?

Förbered dig innan

Fundera på var och när du ska ha din kick off? Ska du ha några externa talare? Vilken information ska du dela? Vad är målet? Sätt av lite tid för förberedelser och efterarbete.

Ta fram en agenda

Ta fram en agenda före mötet och kommunicera denna till deltagarna. Du hittar förslag och exempel på en agenda till er kick off i nedan guide.

Kör en teambuilding

Kör en teambuilding även om ni är på distans då detta bygger samhörighet och skapar engagemang. Det finns flera enkla övningar som ni kan göra och du hittar exempel i nedan guide.

Vill du bli ännu vassare som ledare? Prenumerera på vår blogg här.

Lycka till och hör såklart av dig om du undrar något 🙂

Varför finns Puls Solutions?

Puls Solutions finns därför att vi vill förändra världen kring hur man arbetar med medarbetarengagemang.

Vi erbjuder en AI baserad engagemangsplattform för att skapa rätt förutsättningar för en god arbetsmiljö och ett högt medarbetarengagemang. En plattform som är chefens bästa vän.

Vår plattform gör medarbetarna delaktiga, avlastar cheferna och hjälper dem att prioritera och implementera förbättringar som leder till ökat medarbetarengagemang och ökat affärsresultat. På riktigt.

Läs mer om våra produkter här.

Leave a Reply