Så håller du kick off på distans

Dela gärna inlägget om du tycker att det är bra :)

kick off på distans

Håll er kick off på distans och kickstarta ert arbete tillsammans

Många organisationer planerar ofta in en kick off med sina medarbetare på vår och höst. Då fler och fler arbetar på distans är det viktigt att även få med dessa medarbetare även om de inte kan närvara på en fysisk kick off.

Här är några tips som du kan tänka på och vi länkar även till en komplett guide som du kan ladda ner här 🙂

 

Varför ska ni ha en kick off?

Fundera först på vad syftet ska vara med er kick off? Är det att skapa samhörighet i gruppen? Är det att komma igång med höstens arbete? Vad är ert syfte?

Förbered dig innan

Fundera på var och när du ska ha din kick off? Ska du ha några externa talare? Vilken information ska du dela? Vad är målet? Sätt av lite tid för förberedelser och efterarbete.

Ta fram en agenda

Ta fram en agenda före mötet och kommunicera denna till deltagarna. Du hittar förslag och exempel på en agenda till er kick off i nedan guide.

Kör en teambuilding

Kör en teambuilding även om ni är på distans då detta bygger samhörighet och skapar engagemang. Det finns flera enkla övningar som ni kan göra och du hittar exempel i denna guide.

Vill du bli bättre på att leda på distans?

Ladda ner vår guide och ta del av konkreta tips som du kan göra redan idag.

Mer från vår blogg som du kanske gillar?

Att bli chef för första gången är en spännande upplevelse, fylld med möjligheter att växa som person och lära sig nya färdigheter. …

Safeture – ett växande SAAS-bolag Safeture är ett svenskt SAAS-bolag med fokus på säkerhets- och riskhanteringslösningar för anställda över hela världen. Safeture …

Vi lever i en föränderlig värld där många företag står inför utmaningen att inte bara anpassa sig utan också att leda förändringen. …

Gillar du våra blogginlägg?

Få dem skickade till dig så du inte missar några tips!

Rulla till toppen