fbpx

BTJ använder Pulsᐩ för att främja transparent kommunikation i linje med sin företagskultur

Dela gärna inlägget om du tycker att det är bra :)

Genom att göra kunskap och kultur tillgängligt för fler arbetar BTJ för ett inkluderande samhälle. På BTJ tror man på mångfald, att vår värld blir bättre av litteratur, kultur, film och att bibliotekens roll idag är viktigare än någonsin.

Vi ställde några frågor till Sofie Ahlbom, HR Chef på BTJ, kring hur de arbetar med PulsMeter.

Varför valde ni att arbeta med Pulsᐩ?

– På BTJ har vi valt att använda oss av Pulsᐩ då vi anser att det är ett verktyg som främjar transparent kommunikation i linje med vår företagskultur. Det ger en bra överblick över vår  organisatoriska och sociala arbetsmiljö. När medarbetarna svarar på mätningarna kan cheferna kontinuerligt och tydligt få en översikt angående medarbetarnas  upplevda situation samt se vad de just där och då behöver arbeta med i sitt team för att ett högre engagemang och gemensam målbild ska skapas.

Hur arbetar ni med Pulsᐩ?

– Vår avsikt med Pulsᐩ är att använda det som ett verktyg i vårt vardagliga och kontinuerliga arbeta beträffande den organisatorisk och sociala arbetsmiljön.

Vilka är fördelarna med att arbeta med Puls Solutions?

De fördelar vi ser med Puls Solutions är att verktyget ger en tydlig bild kring hur situationen just nu ser ut i teamet och i organisationen samt att det är ett bra verktyg att använda i det vardagliga och kontinuerliga arbetet med företagets arbetsmiljö.

Pulsᐩ är en AI-baserad engagemangsplattform som coachar team och chefer till att må och prestera bättre.

Vill du utveckla ditt team och ditt ledarskap?

Kolla in Pulsᐩ. En AI-baserad plattform som coachar medarbetare och chefer till att må och prestera bättre.

Mer från vår blogg som du kanske gillar?

Hantera kränkningar diskriminering och trakasserier
För Chefen

Vad är kränkande särbehandling, trakasserier och diskriminering?

Har du koll på vad som gäller angående kränkande särbehandling, trakasserier och diskriminering? Kränkande särbehandling är ett samlingsbegrepp för olika typer av oacceptabelt beteende och innebär ”handlingar som riktas mot

10 tips på hur du blir mer effektiv genom mikropauser
För Chefen

10 tips på hur du blir mer effektiv genom mikropauser

Varför behöver vi mikropauser? När du sitter en hel dag och bara jobbar på så aktiveras musklerna för att stödja korrekt hållning och din hjärna jobbar hårt för att hålla

Gillar du våra blogginlägg?

Få dem skickade till dig så du inte missar några tips!