fbpx

HTH vill göra medarbetarna delaktiga och tillsammans arbeta för att öka medarbetarengagemang

HTH

Dela gärna inlägget om du tycker att det är bra :)

Kompetent hjälp och engagerad rådgivning är grundpelare varje gång ett HTH-kök skapas

På HTH är det viktigt att kunderna får rätt kök. Det är därför som vi på HTH har de mest dedikerade köksexperterna. Kompetent hjälp och engagerad rådgivning är grundpelare varje gång ett HTH-kök skapas. Den viktigaste faktorn för att lyckas med detta är våra medarbetare – att de är engagerade och mår bra.

”Vi valde att arbeta med Puls Solutions och deras plattform, Pulsᐩ, för att ge oss ett verktyg i hur vi arbetar med våra medarbetares välmående och engagemang. Fördelen med Pulsᐩ är att det är ett verktyg som inte bara mäter utan även coachar våra medarbetare i hur de själva kan vara delaktiga för att tillsammans arbeta för att öka vårt medarbetarengagemang. Pulsᐩ är väldigt enkelt att använda och ger cheferna tydliga prioriteringar i vad som är viktigast att arbeta med för just deras grupp” säger Martina Strand, HR Chef på HTH.

Vill du utveckla ditt team och ditt ledarskap?

Kolla in Pulsᐩ. En AI-baserad plattform som coachar medarbetare och chefer till att må och prestera bättre.

Mer från vår blogg som du kanske gillar?

Hantera kränkningar diskriminering och trakasserier
För Chefen

Vad är kränkande särbehandling, trakasserier och diskriminering?

Har du koll på vad som gäller angående kränkande särbehandling, trakasserier och diskriminering? Kränkande särbehandling är ett samlingsbegrepp för olika typer av oacceptabelt beteende och innebär ”handlingar som riktas mot

10 tips på hur du blir mer effektiv genom mikropauser
För Chefen

10 tips på hur du blir mer effektiv genom mikropauser

Varför behöver vi mikropauser? När du sitter en hel dag och bara jobbar på så aktiveras musklerna för att stödja korrekt hållning och din hjärna jobbar hårt för att hålla

Gillar du våra blogginlägg?

Få dem skickade till dig så du inte missar några tips!