Bemz Design AB använder PulsMeter för att öka engagemang och affärsresultat

By oktober 24, 2017Kundcase
Bemz använder pulsmeter - medarbetarundersökning

Bemz är ett svenskt designföretag som förser dig med allt du behöver för att skapa nytt liv och en unik stil på din IKEA-möbel.

Sedan hösten 2017 använder Bemz PulsMeter, en coachande medarbetarundersökning, för att öka engagemang och affärsresultat.

”Vi letade efter ett modernt, digitalt verktyg som kan ta pulsen på organisationen på ett strukturerat sätt och samtidigt ge effektiva lösningsförslag. Ett verktyg som snabbt kan ge en överblick samt förslag på åtgärder utifrån medarbetarens perspektiv för att bolaget snabbare ska kunna förbättra engagemanget och trivseln. PulsMeter uppfyller de kraven på ett väldigt bra sätt. Tjänsten är lätt att komma igång med och att använda för alla i företaget. Det ger även en bra visuell överblick över hur engagerade och motiverade medarbetarna är, samt ger tydliga förslag på åtgärder för att snabbt komma vidare i förändringsarbetet.” säger Niklas Jarl VD på Bemz Design AB.

Bemz kommer att kontinuerligt arbeta med förbättringar baserat på resultat och aktivitetsförslag från PulsMeter.

Coachande medarbetarundersökning

Leave a Reply