På DH Solutions prioriterar man medarbetarnas välmående

Dela gärna inlägget om du tycker att det är bra :)

DH Solutions håller Halland högt

DH Solutions AB är moderna it-pionjärer med ett totalerbjudande för lokala och globala företag inom alla branscher. Med stolta traditioner sedan 1972 är DH Solutions dessutom Hallands äldsta it-företag där man skapar innovativa it-lösningar som underlättar kundernas vardag.

På DH Solutions prioriterar man verkligen medarbetarnas välmående och har valt att göra en hälsosatsning för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för sina medarbetare. Vi ställde några frågor till Johanna Pousette som är CFO på DH Solutions AB kring hur de arbetar med medarbetarengagemang, ledarskap och hälsa. 

Hur jobbar ni med medarbetarengagemang idag?

Vi vill arbeta med delaktighet och ägarskap i vardagen. Det gör vi bland annat genom team- och projektarbeten, månadsfrukost med rapport från ledningen men framför allt med diskussioner och gruppsamtal om aktuella frågor. Nu senast fick medarbetarna diskutera våra Talang- och check-in-samtal och ge feedback på det men det kan också handla om Medarbetarskap, Framtidens arbetsplats eller Hur vi blir den bästa IT-arbetsplatsen. Vi följer också upp våra Pulsmätningar kontinuerligt och inkluderar medarbetarna i vårt förbättringsarbete. Sen får man inte glömma bort att ha roligt också! Under pandemin har det såklart varit utmanande men vi har hittat olika sätt att träffas utomhus på After worker och kickoffer.

Vad är utmärkande för det ledarskap som ni vill utöva hos er?

Vi arbetar utefter vår ledarvision som utgår från varje ledares ansvar att skapa förutsättningar för medarbetarna och organisationen att utvecklas och nå sina målsättningar. Vi leder våra medarbetare bland annat genom att:

  • Tillsammans som team arbeta mot organisationens mål och vision.
  • Leva våra värdeord * Passion * Ägarskap * Enastående * Framtidsfokus *
  • Vara tydliga, inkluderande och transparenta i kommunikation och informationsdelning.
  • Uppmuntra våra medarbetare till kompetensutveckling och att våga utmana och utveckla rutiner och processer.
  • Lita på individens och medarbetarens kompetens – enpowerment!
Pulsᐩ Solution - DH Solutions

Snabbfakta

Vem: Johanna Pousette, CFO

Bransch: IT

Vill du utveckla ditt team och ditt ledarskap?

Kolla in Pulsᐩ. En AI-baserad engagemangsplattform som coachar medarbetare och chefer till att må och prestera bättre.

Mer från vår blogg som du kanske gillar?

Hur går man bäst tillväga för att ge positiv feedback? Är det enbart chefernas ansvar att ge positiv feedback? Positiv feedback är …

Jobba med feedback genom att använda feedbacktrappan Nyckeln till ett effektivt ledarskap samt en god kommunikation grundar sig till stor del i …

AI i rekryteringsprocessen En bra rekryteringsprocess är ett måste för företag och organisationer. Det är även ett av de områdena där artificiell …

Gillar du våra blogginlägg?

Få dem skickade till dig så du inte missar några tips!

Rulla till toppen